| The Beatles :) | |
|
+2Samael .::HaightAshbury::. 6 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
.::HaightAshbury::. Innitiate
Broj postova : 117 Registration date : 10.08.2007
| Naslov: The Beatles :) ned ruj 09, 2007 1:32 pm | |
| The Beatles,svi znaju za velicanstvenu Liverpoolsku cetvorku. John Lennon (9. listopada 1940. - 8. prosinca 1980.), glas, ritam gitara Paul McCartney (18. lipnja 1942. - ) glas, bas gitara George Harrison (24. veljače 1943. - 29. studenog 2001.) gitara, glas Ringo Starr (7. srpnja 1940. - ) bubnjevi Albumi: Please Please Me (1963.) With The Beatles (1963.) A Hard Day's Night (1964.) Beatles For Sale (1964.) Help! (1965.) Rubber Soul (1965.) Revolver (1966.) Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967.) Magical Mystery Tour (1967.) White Album (1968.) Yellow Submarine (1968.) Abbey Road (1969.) Let It Be (1970.) Aktivni tokom 60tih godina.Vise no itko drugi,Betlesi su objedinili najbolje vrijednosti ranog rock and rolla te ih pretocili u novu izvornu formu afirmirajuci usput ideju rock grupe kao kolektivnog singer/songwritera:autora.Nastali su iz jezgre The Quarrymena,srednjoskoolske grupe Johna Lennona. Da sad ne pisem romane,jer svako zna barem jednu pjesmu i jednu crticu iz njihove biografije,pa mislim da nije potrebno. Smatram da vecina ima neko misljenje o njima pa evo... | |
|
| |
| Naslov: Re: The Beatles :) čet ruj 20, 2007 11:29 am | |
| buuuuu,zasto nitko nista ne komentira? | |
|
| |
Samael 1st Archangel
Broj postova : 811 Age : 37 Lociran/a : 5th heaven Registration date : 18.08.2006
| Naslov: Re: The Beatles :) čet ruj 20, 2007 4:00 pm | |
| Zato sto su neki novi klinci, ja npr volim bitlse poslusat kadkad a one komercijalne su mi i najdraze | |
|
| |
majikkou moderatorica SPAMa
Broj postova : 1040 Age : 36 Lociran/a : negdi Registration date : 22.10.2006
| Naslov: Re: The Beatles :) čet ruj 20, 2007 4:20 pm | |
| aaa bitlsi legende sta rec nazalost cula sam samo kompilaciju 1 a tu su svi ka najveci hitovi, i to mi je sve naj...al tila bi cut puno tog jos | |
|
| |
| Naslov: Re: The Beatles :) čet ruj 20, 2007 10:52 pm | |
| - majikkou je napisao/la:
- al tila bi cut puno tog jos
budes ,ja ti posaljem ot:beatles su beatles,tjeraju mi osmjeh na lice kad ih cujem posebni su volim ih | |
|
| |
taker Lurker
Broj postova : 23 Age : 35 Lociran/a : K.Sucurac Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: The Beatles :) čet lis 25, 2007 12:36 pm | |
| beatlesi ajme sta san ja njih volia prije bas su zakon mislin volin sad al nije to to | |
|
| |
Makana Innitiate
Broj postova : 212 Registration date : 06.08.2007
| Naslov: Re: The Beatles :) čet lis 25, 2007 3:47 pm | |
| ...ej height a nisi spomenila "5. Beatlesa" Pete-a Best-a! btw, Pete Best je bia njihov prvi bubnjar kojeg su kartali nakon snimanja "Love Me Do", on se nakon toga bavia nekim manjim projektima, pa se neko vrime čak i povuka sa cile scene, al faza sa Beatlesima mu je ipak bila ono "plafon" ! Čini mi se da je ba na njihovoj antologiji uključena verzija "Love Me Do" sa Pete Best-om (jer je za 1. album ponovno snimljena "Love Me Do" ali sa Starr-om, i ta verzija je izasla i ka singlica, i na LP-u, i na best off-ovima...) btw, navodno su 1965. godine predgrupu Beatlesima na turneji po Njemačkoj svirali Ten Years After!! a kad poslua repertoar jednih, pa drugih pari ti se nespojivo... al eto... super bend, al po mom gutu ipak malo "prekomercijaliziran"... | |
|
| |
| Naslov: Re: The Beatles :) čet lis 25, 2007 5:22 pm | |
| oooo,neko se vratio zamro je ovaj podforum od kad te nema a sto se tice Pete-a,a jebiga,kolko znan da njega su izbacili iz grupe jer,sta je ono bilo,nije bio dobar bubnjar ke ne?pa je Ringo usao u sastav. pa ofaj postoji razlog zast su komercijalni ,ne mogu zamislit razvoj glazbe da nije bilo Beatlesa...velicanstvena cetvorka | |
|
| |
Makana Innitiate
Broj postova : 212 Registration date : 06.08.2007
| Naslov: Re: The Beatles :) čet lis 25, 2007 6:22 pm | |
| ...ma evo neman vrimena ni na kapaljku... :8 uskoro se ukrcajen na brod pa rjesajen te puste papiruine... - .::HaightAshbury::. je napisao/la:
a sto se tice Pete-a,a jebiga,kolko znan da njega su izbacili iz grupe jer,sta je ono bilo,nije bio dobar bubnjar ke ne?pa je Ringo usao u sastav. haha, ovo je neko gleda dokumentarac o Pete Bestu-u sta je nedavno bia na HRT... i ja san ga gleda! a rekli su u dokumentarcu da to mozda i nije bia pravi razlog. bas je producent njihov prica ka da je trazia od P. Best-a da odsvira jedan ritam na bubnjeve koji on nije moga odsvirat, ali da u to vrime taj ritam nije moga vjerojatno ni Ringo Starr odsvirat... ma mozemo sad nagadjat u nedogled koji je zapravo razlog sta su izbacili Besta... e e, a nesmis izostavit The Shadowse sa pocetka 60-ih, oni su ipak bili prvi koji su poceli "razvijat" rock! ma to "prekomercijaliziran" nije upucen ka neki minus njima;) to je cisto stvar ukusa... npr. meni vise leze progresivniji izvodjaci di improvizacije u muzici dolaze u prvi plan tipa Wishbone Ash, Emerson Lake & Palmer, Ten Years After i sl... , nego ovi komercijalniji tipa Beatlesi, Stonsi, Kinksi i sl... iako genijalni su mi svi oni, al ovi prvi su mi ipak nekako blizi srcu! evo san bas popodne nesto kopa po Rollin Stone-u, i nabasa san na njihov "The Fifty Greatest Artist of All Time", di su na prvom mistu za nefalit - The Beatles! eto na... | |
|
| |
| Naslov: Re: The Beatles :) čet lis 25, 2007 10:36 pm | |
| nisam gledala nikakav dokumentarac. svejedno,uglavno nije dugo bio u grupi i nije imao neki utjecaj. da da da da shadowsi,i know...... A sad...meni sve pase,bitno da ima onu starinsku car... | |
|
| |
majik Innitiate
Broj postova : 175 Age : 36 Registration date : 09.03.2008
| Naslov: Re: The Beatles :) ned ožu 09, 2008 1:51 am | |
| ah ah ah the classics | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: The Beatles :) | |
| |
|