| sad mislin | |
|
+24floramye mala pankerica Dreamy Eyed Braunila Makana ...M... MetalGod .::HaightAshbury::. Gackt Camui Lavy Little bird Lady(Mistress)Tiona Cadaverous Moon Glista Amara Varggoth Narfuin majikkou Lemonfan!Glamorous Sky Selaphiel Cat On a Wire Variador_aka_Bugi Tanatos serial beerhead 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
...M... Innitiate
Broj postova : 143 Age : 35 Lociran/a : negdje daleko... Registration date : 10.08.2007
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 5:38 am | |
| weee.. sad mislim da sam zadovoljna!!
imas jedan weeeliki smajlic od mene... | |
|
| |
Makana Innitiate
Broj postova : 212 Registration date : 06.08.2007
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 5:42 am | |
| a neman kissic? ...sad mislimda sam tuzan (zapravo,znan da jesan!) | |
|
| |
...M... Innitiate
Broj postova : 143 Age : 35 Lociran/a : negdje daleko... Registration date : 10.08.2007
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 5:44 am | |
| sad mislim da cu ti rec nesto.. hihi ma ja ne saljen kissice nikemu..
ali.. evo samo za tebe ide jedan veliku mmmuuuua kissic..
haha | |
|
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 5:47 am | |
| a ja sad mislim da san ja Marini poseban!
jupiiiiii! :o) | |
|
| |
majikkou moderatorica SPAMa
Broj postova : 1040 Age : 36 Lociran/a : negdi Registration date : 22.10.2006
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 12:47 pm | |
| | |
|
| |
beerhead Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 426 Age : 34 Registration date : 22.08.2006
| Naslov: Re: sad mislin sri kol 15, 2007 11:55 pm | |
| - ...M... je napisao/la:
- hmm. bas sam gledala neki.. dokumentarac na festivalu di je bia bare... zgoreen.. a i nije samo on.. zalosno je to.. koliko je ljudi zgoreno..
a.. i da, bilo je rijec i o satanu panonskom.. tip koji je sam sebe ozljedivao na koncertima.. (egzibiconist).. i najgore je sta su koncerti bili i posjeceni.. i ljudi su ga kao sljedili.. mislim druge grupe.. ko si ti da govoris o satanu nemas poooojmaaa | |
|
| |
...M... Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 1:07 am | |
| nemam pojma.. da.. nisam nista lose mislila.. ako cemo tako.. krivo sam se izrazila.. | |
|
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 2:20 am | |
| - beerhead je napisao/la:
- ...M... je napisao/la:
- hmm. bas sam gledala neki.. dokumentarac na festivalu di je bia bare... zgoreen.. a i nije samo on.. zalosno je to.. koliko je ljudi zgoreno..
a.. i da, bilo je rijec i o satanu panonskom.. tip koji je sam sebe ozljedivao na koncertima.. (egzibiconist).. i najgore je sta su koncerti bili i posjeceni.. i ljudi su ga kao sljedili.. mislim druge grupe.. ko si ti da govoris o satanu
nemas poooojmaaa ...a ti si njegov sluzbeni biograficar jel? | |
|
| |
Lady(Mistress)Tiona Barba Grgo ti seksne mamu
Broj postova : 343 Age : 33 Lociran/a : Admantine Gates Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 10:11 am | |
| | |
|
| |
Tanatos Archon Of Inner Sanctum
Broj postova : 1146 Age : 34 Lociran/a : violent world Registration date : 20.07.2007
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 10:18 am | |
| | |
|
| |
Cat On a Wire Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 766 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 11:05 am | |
| kako necu sve stic do 11. a jos sam na forumu. | |
|
| |
Braunila Innitiate
Broj postova : 86 Age : 35 Registration date : 20.08.2006
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 12:39 pm | |
| o tome kako me cheka sjb dan na poslu. utakmica. grrr. | |
|
| |
Broj postova : 1146 Age : 34 Lociran/a : violent world Registration date : 20.07.2007
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 1:10 pm | |
| kako ću popodne na utakmicu | |
|
| |
Cat On a Wire Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 766 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
| Naslov: Re: sad mislin čet kol 16, 2007 3:57 pm | |
| o tome kako idem 3 dana na soltu | |
|
| |
| |
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 3:34 pm | |
| - beerhead je napisao/la:
- Makana je napisao/la:
- ...a ti si njegov sluzbeni biograficar jel?
ne nego se prvo raspitan pa govorin o necemu cekaj, napala si curu jer je izrazila svoje misljenje... i to na način ko da si ti cili zivot provela sa Satanon! btw, to sta sta si negdi procitala ili cula od nekoga, jel to automatski znaci da je to tocno? jer po takvin pricama su Zeppelini bili sotonjare, Jim Morrison je lažira svoju smrt, Hendrix je drogu drza u marami zavezanoj na glavi, itd. itd... a sta je najtragicnije, slazen se sa svin sta je napisala... jer san i ja pogleda jedan dokumentarac sa Satanon di se riza na veliko na pozornici... a ti malo "nauci" izrazavat svoje misljenje, i suprostavljat ga tuđima... | |
|
| |
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 4:08 pm | |
| - Makana je napisao/la:
- beerhead je napisao/la:
- Makana je napisao/la:
- ...a ti si njegov sluzbeni biograficar jel?
ne nego se prvo raspitan pa govorin o necemu cekaj, napala si curu jer je izrazila svoje misljenje... i to na način ko da si ti cili zivot provela sa Satanon! btw, to sta sta si negdi procitala ili cula od nekoga, jel to automatski znaci da je to tocno? jer po takvin pricama su Zeppelini bili sotonjare, Jim Morrison je lažira svoju smrt, Hendrix je drogu drza u marami zavezanoj na glavi, itd. itd...
a sta je najtragicnije, slazen se sa svin sta je napisala... jer san i ja pogleda jedan dokumentarac sa Satanon di se riza na veliko na pozornici...
a ti malo "nauci" izrazavat svoje misljenje, i suprostavljat ga tuđima... ja satana slusan vec dugo, iman pisme koje rjetko ko ima, videa, iman njegovu knjigu, znan dosta o njemu sta je sam govorija i napisa, ti to nemožeš razumit | |
|
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 5:01 pm | |
| ...pa cekaj to sta ti imas neke knjige i pisme od njega, jel ti to daje za pravo da se postavljas "iznad" nekoga i prodajes pamet?? druga stvar, jel ti po tome koliko "materijala" imas od Satana procjenjujes i koliko ga poznajes... je ta tvrdnja ti je ko i ono dičije svađanje "čiji tata je jaći"! i jos jedna stvar, kako ti uopce znas koliko ja znan o njemu?! ti si ili vidovnjak, ili jedna obicna narcisoidna balavica u pubertetu, sta prodaje toplu vodu svima oko sebe... | |
|
| |
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 5:53 pm | |
| ne, to je bija odgovor na ono tvoje "to sta sta si negdi procitala ili cula od nekoga, jel to automatski znaci da je to tocno?", po cemu se ja postavljan iznad nje ili tebe, i po čemu ja solin pamet?
2.ne ali ocu rec da prvo triba se raspitat o necemu prije nego pocmes vriđat
neznan kolko ti znas o njemu, nezanima me i ne podcjenjujen te, vidin da se možeš svađat sam sa sobon a sta se tiče ovih preloših uvredeme zaboli me ona stvar kako ces me vidit
vidin da si ti tija branit onu curu nema tu ništa loše | |
|
| |
Gackt Camui Innitiate
Broj postova : 268 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 6:39 pm | |
| XD majko mila ovo ce postat flame zone XD ANOTHER ONE
those are my thoughts now | |
|
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 6:49 pm | |
| svojim izjavama se izdizes iznad situacije! pa ko je sta vriđa??? nije ona rekla ni da je Satan kreten, ni imbecil, niti da nema umjetnicku vrijednost... nego je iznila svoje misljenje o viđenju tog koncerta... a to sta ti "svršaješ" na Satana, pa nemozes dopustit drukčije mišljenje o njemu, nego šta je tvoje... to je tvoj problem! al nemas pravo srat nikome radi toga! - beerhead je napisao/la:
- vidin da se možeš svađat sam sa sobon
a ja vidim da ti sereš više na usta, nego na guzicu! slusaj, tvoja izjava je bila "ti to nikad nećeš razumit!" i zato nemoj srat da me ne podcjenjujes, jer sa tom izjavom jesi! bar stani iza onoga sta si rekla... naravno da nema! al nije tu stvar branjenja cure, nego tvoje asocijano napadnje nekoga radi neprihvačanja tuđeg mišljenja koje nije u srazu sa tvojim... | |
|
| |
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 7:16 pm | |
| aj super | |
|
| |
Makana Innitiate
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 7:25 pm | |
| ...e da je imat "muda" za priznat da nisi u pravu... al neka...aj super! | |
|
| |
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sad mislin pet kol 17, 2007 9:11 pm | |
| kad ću večeras skupit martinu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sad mislin | |
| |
|
| |
| sad mislin | |
|