Broj postova : 577 Age : 35 Registration date : 10.07.2007
Naslov: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 2:22 pm
Evo ja sam slikala dosta slika a nek se ne ljute oni koje možda nisam uspila uvatit jer virujte mi da u onom mraku nisan uopće ni vidila šta slikajem... Znam da je Cat također imala aparat pa će vjerojatno i ona poslat još fotki...
Po ovoj fotki ćete sigurno zapazit zašto našeg Selaphiela zovu gotičar.... Mislim da ja i on uopće nemamo konkurenata po pitanju blijede puti.... Protector Of Shade i Narfuin.... rain-girl i Variador (vidiš da si dobro ispa.. ) i Protector koji zaklanja Cat... Narfuin,kolega spamer.... Kad ćemo opet na ljulje... ? Selaphiel,kolega gotičar.... Sjetih se ja Jaktens Tid....malo prije nego šta sam zaspala.... Naš newest member serial.... Čovjek koji je registriran na forumu al ga forum škartaje.... Ovim putem molim naše administratore da ako mogu riješe ovu situaciju... Neman komentar na ovu fotku.... Ja i best frendica koja će se uskoro regat ne forum.... Iza oblaka dima:Protector,Cat,Narfuin,Serial.... Protector i Selaphiel (braća jel tako.... ?) Uopće se ne sjećam da san ovo slikala..... Narfuin koji promovira Rhapsody... Mislim da je ovo kad smo skužili da nam fali duvana.... Pevaljke.... Može bit da je u pitanju neka Thompsonova pisma.... Ja i novopečeni root administrator...Behold these fair creations of God..... Hehehe... Htjeli smo od Narfuinove kose napravit logorsku vatricu al on se nije dao.... Protector i ja se kužimo.... Naši budući doktori..... Ista ekipa samo ovaj put s Ashesom (koji se skoro ne vidi.... ) Braća.....
Eto....vidite da nam je bilo veselo....
Protector Of Shade Innitiate
Broj postova : 87 Age : 34 Lociran/a : Land Of Shadow Registration date : 19.08.2006
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 2:45 pm
ooooo ma dosla je cila prstenova druzina ma miting
Samael 1st Archangel
Broj postova : 811 Age : 37 Lociran/a : 5th heaven Registration date : 18.08.2006
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 3:18 pm
awww ljepe slike bitno da se ja ne vidim hehehe
Samael 1st Archangel
Broj postova : 811 Age : 37 Lociran/a : 5th heaven Registration date : 18.08.2006
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 5:29 pm
ok samo dodajem jedno pitanjce koga to forum skartaje ? kojeg clana pa da provjerim ja
Selaphiel Guardian of Symphony
Broj postova : 852 Age : 37 Lociran/a : On the road to promised land.. Registration date : 12.06.2007
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 5:33 pm
Ashes je napisao/la:
ok samo dodajem jedno pitanjce koga to forum skartaje ? kojeg clana pa da provjerim ja
Ja mislin da je bia stormentor to reka
Samael 1st Archangel
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 5:41 pm
kk fala
EDIT: nema ga u listi
Cat On a Wire Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 766 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 6:13 pm
ma slike su zakon. (iako si me slikala dva puta i to u krivo vrime xD) ali mrak ovo-ono. nebitno. svi smo ispali isto
Variador_aka_Bugi Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 302 Age : 38 Lociran/a : nema bugija Registration date : 18.09.2006
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) ned srp 29, 2007 10:30 pm
imas ti cat sto zanimljivih slika?--
Godard Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 514 Age : 36 Lociran/a : Alphaville Registration date : 22.06.2007
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) pon srp 30, 2007 5:08 am
zašto mene nitko nije slika
ja sam fantom, hihihihihi
Lady(Mistress)Tiona Barba Grgo ti seksne mamu
Broj postova : 343 Age : 33 Lociran/a : Admantine Gates Registration date : 27.05.2007
Naslov: Re: SLIKE SA PRVOG OFFICIAL MEETINGA...:) pon srp 30, 2007 8:27 am