White_Wizard Lurker
Broj postova : 29 Registration date : 17.09.2006
| Naslov: Lirike mojih pjesama uto lis 03, 2006 11:59 pm | |
| Jednog dana san se rastuzija zbog neke vijesti... nije bitno koje... i ovo je bija moj izljev tuge i depresije.... The Song....
On the way to salvation, Everyone will lay their eyes on you, The feeling is not right, She is no longer in my Sight, Oh Cruel Destiny, Is it realy Necessary.? For me to be special, For me to loose all the Games For me to be alone....
Yesterday the Life was fine, Now the things have crossed the Line, Everything I Loved has died, Her Presence here is not Alive.
Forevermore I Shall Lose, This is My Salvation, My Ticket to Heaven. This is the way I choose. To live, not to die Is the path where you Cry.
Yesterday the Life was fine, Now the things have crossed the Line, Everything I Loved has died, Her Presence here is not Alive.
I Swim in my own tears, My Tears are the Ocean...
| |
|
PrGo Innitiate
Broj postova : 150 Age : 34 Lociran/a : Seventh Star to the Right Registration date : 12.09.2006
| Naslov: Re: Lirike mojih pjesama sri lis 04, 2006 5:22 pm | |
| Ovo sam bija nabrzinu procita na blogu ali sad sam bas pokusava razumit (sorry ) i odlicno je | |
|
Cat On a Wire Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 766 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
| Naslov: Re: Lirike mojih pjesama pet lis 06, 2006 8:46 am | |
| lijepo ^^ zao mi je, nisam rjecita. krivim jutro | |
|
Godard Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 514 Age : 36 Lociran/a : Alphaville Registration date : 22.06.2007
| Naslov: Re: Lirike mojih pjesama pet lip 22, 2007 10:41 pm | |
| virujem da ti nitko neće prigovarat na to, al moje osobno mišljenje jest da je prilično prejednostavno izraženo, kao da nisi uopće pokušao svoje osjećaje dočarat... ako radiš pismu o tome što mislim da radiš, onda pokušaj više nju fokusirat na opis svojeg unutrašnjeg svijeta, a ne samog događaja... događaji nisu bitni, nego ljudi koji ih doživljavaju... daj malo svoga... unesi sebe sasvim unutra... ako je ovo sve što uspijevaš, onda mislim da nemaš dovoljno | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Lirike mojih pjesama | |
| |
|