Xalik Man/Woman Of Knowleadge
Broj postova : 98 Age : 37 Lociran/a : Opatija Registration date : 17.09.2006
| Naslov: After Forever ned ruj 17, 2006 7:18 am | |
| Jako dobar i meni dosta drag Symphonic bend (ovdje je jer doticni podforum ne postoji), Floor Jansen ima stvarno savršen glas, i bend mi je opcenito jako kvalitetan, steta sto nemam sve albume...
A sad, dobri su mi "Invisible Circles" i "Remagine"... Imaju neki svoj poseban, lako prihvatljiv stil... | |
|
Gackt Camui Innitiate
Broj postova : 268 Age : 35 Registration date : 19.08.2006
| Naslov: Re: After Forever uto ruj 19, 2006 11:45 am | |
| - Xalik je napisao/la:
- Jako dobar i meni dosta drag Symphonic bend (ovdje je jer doticni podforum ne postoji), Floor Jansen ima stvarno savršen glas, i bend mi je opcenito jako kvalitetan, steta sto nemam sve albume...
A sad, dobri su mi "Invisible Circles" i "Remagine"... Imaju neki svoj poseban, lako prihvatljiv stil... da taj stil je takoder i sta se tice mene vrlo prihvatljiv, ali glas od Flor Jansen moram pohvalit jer je poseban nije tipican,cudan a tako melodican...neznam ^^ | |
|
Xalik Man/Woman Of Knowleadge
Broj postova : 98 Age : 37 Lociran/a : Opatija Registration date : 17.09.2006
| Naslov: Re: After Forever uto ruj 19, 2006 5:52 pm | |
| Da, i za mene je među najboljim ženskim vokalima u metalu... A ima potrebnu karizmu na nastupima (nisam bio na koncertu iako sam planirao, ali vidim je na par snimki) i djeluje dosta susretljivo... | |
|
Lady(Mistress)Tiona Barba Grgo ti seksne mamu
Broj postova : 343 Age : 33 Lociran/a : Admantine Gates Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: After Forever pon svi 28, 2007 4:39 pm | |
| ma obožavan decipher,exordium ovi novi after forever mi je onako a ostali tu negdi ali sve u svemu floor ima predobaaaar glaas | |
|
Cadaverous Moon Starchild
Broj postova : 577 Age : 35 Registration date : 10.07.2007
| Naslov: Re: After Forever pon srp 30, 2007 12:38 pm | |
| Po meni Floor Jansen je cura s trenutno najboljim vokalom na sceni (pošto Tarja i Vibeke iz Tristanie više ne pjevaju- )....Virujte da ta žena može otpivat šta god poželi...Oni kao band su mi ok,iman dva albuma (Invisible Circles i ovaj najnoviji koji mi je bolji).... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: After Forever | |
| |
|