| Warcraft 3 | |
|
+3White_Wizard Variador_aka_Bugi PrGo 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
PrGo Innitiate
Broj postova : 150 Age : 34 Lociran/a : Seventh Star to the Right Registration date : 12.09.2006
| Naslov: Warcraft 3 sri ruj 13, 2006 9:44 pm | |
| Odlican RTS, Wc3 mi je jedna od najzabavnijih igara za igrat online Makar tribaju original CD-ovi, isplati se, posto igra ima sve moguce vrste mapa i igrica. Nastavak legendarnih Warcraft 1 i 2, trica je prva u serijalu koja ima danas normalnu 3D grafiku Dodane su nove dvi rase, Night Elves i Undead. Svi ovo znaju ali red je da napisem The Frozen Throne je ekspanzija sa novim herojima, mapama i kampanjama. Ako tko zeli kupit Wc3 original da moze na net, preporucam mu/joj da kupi i TFT jer za igranje velike vecine mapa potrebna ekspanzija. Ako ima ko u ovom forumu koji igra na netu nek javi, pa mozemo bacit koju dotu ili nesto tako | |
|
| |
Variador_aka_Bugi Adept Of InnerSanctum
Broj postova : 302 Age : 38 Lociran/a : nema bugija Registration date : 18.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 uto ruj 19, 2006 12:56 am | |
| khm netrebaju originalni cdovi..KHM..KHM... eh ja sam cili u Blizzardu...a war3 je naj naj....programiram, modeliram, mappiram igram i sve u vezi war3... igram na eurobattle.net ne na onim originalnim serverima... da dota takoder mi je naj daleko | |
|
| |
White_Wizard Lurker
Broj postova : 29 Registration date : 17.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lis 04, 2006 12:21 am | |
| KO GOD IGRA W3 NEKA MI POSALJE PRIVATNU PORUKU !!! ) | |
|
| |
PrGo Innitiate
Broj postova : 150 Age : 34 Lociran/a : Seventh Star to the Right Registration date : 12.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lis 04, 2006 5:24 pm | |
| *cough*nub*cough* naaah, neka posta ovdi i neka rece svoje misljenje. tako je bolje jer svi koji igraju mogu vidit, ne samo onaj kome pm-ate | |
|
| |
Zvobodin Lurker
Broj postova : 19 Age : 37 Lociran/a : Skreni kod prvog oblaka. Registration date : 01.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lis 04, 2006 6:04 pm | |
| Ja sam do prije 4 - 5 miseci bia zagriženi WC3 uživljenik (do nesretnog formatiranja) i sad nikako nemogu nać jebeni TFT. Anyway rastura sam na eurobattle.net i Dotu i obični WC3 i mogu reć da je jebeno čudo kako jedna igra može bit tako zarazna i tako dugovječna (as in da nikako nedosadi). Ovo je zapravo još fascinantnije kod Dote jer se radi o samo jednoj mapi koja se igra over and over and over and over again jer je toliko šarolika i ima hrpu kombinacija da nemoš virovat da nešto tako postoji i ono tako e... OWNAGE! | |
|
| |
PrGo Innitiate
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lis 04, 2006 6:44 pm | |
| Daaaaaa!!! DotA je jebeno zarazna!!! Cak i kad mi dosadi igrat normalno, tu je i WTF mode di nema cooldownova ni mana costa Izivim se na neprijateljima tu | |
|
| |
Broj postova : 302 Age : 38 Lociran/a : nema bugija Registration date : 18.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lis 04, 2006 7:33 pm | |
| tocno tako...ja mislim da war3 igram vec 4-5 miseci...i jos mi je bolja nego kad sam je prvi put upalio....evo napomenem schismu svaki cas kako je ta Blizzard eikipa skupina genija... a ta dota...to jos traje od dobre stare AOS mape u Starcraftu...i stvar je u tome da 100000+ ljudi radi na toj mapi...tj. daje prijedloge...i prijedlog koji ispadne najpopularniji u najmanjoj kolicini vremena ode u igru... tako da je DOTA mapa skup najrijedih i najboljih ideja(tj. naj popularnijih ideja)....i jednostavno ima nesto za svakoga... evo pogledao sam...ja mislim da negdje od 20,000 prijedloga samo desetak se uvrstilo u igru..sad vidite koliko dobri moraju biti... | |
|
| |
White_Wizard Lurker
Broj postova : 29 Registration date : 17.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 čet lis 05, 2006 10:59 pm | |
| ja ne volin dotu, volin samo ono obicno... Zvobodin, daj reci mi kako ti je nick na igri ? i koji je to eurobattle.net... ja znan samo server europe.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Warcraft 3 pet lis 06, 2006 12:32 am | |
| | |
|
| |
Zvobodin Lurker
Broj postova : 19 Age : 37 Lociran/a : Skreni kod prvog oblaka. Registration date : 01.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 pet lis 06, 2006 12:37 am | |
| Nick na eurobattle.net serveru mi je bia betterliving ali ka šta sam reka nisam vec 4 miseca igra pa neznam ni jeli postoji. Imam i na northrendu account zvobodin ali sam na njemu jako jako rijetko. Sad pokušavam nabavit TFT da mogu opet od doma igrat na eurobattle.net ali niko živ nema... | |
|
| |
ClonedInsanity Innitiate
Broj postova : 122 Age : 32 Lociran/a : Na Forumu O.o Registration date : 15.09.2006
| Naslov: Re: Warcraft 3 pon lis 23, 2006 12:05 am | |
| u utorak dobivan wow !!!!!! jedva cekan .... nean pojma ocu li se ja sad micat sa kompa :tongue: :pirat: lol edit: sry sto san posta u pogresan topic | |
|
| |
SK-Skyline Lurker
Broj postova : 27 Age : 32 Lociran/a : Split Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Warcraft 3 ned lip 17, 2007 1:48 am | |
| interesantna stvar jest da ljudi neskuze koliko je warcraft dobar sve dok ne dodu do vrhunca igranja koliko god glupo zvucala recenica-istinita je , igram otprilike 2 godine-najbolja igra koja je ikad napravljena | |
|
| |
| Naslov: Re: Warcraft 3 ned lip 17, 2007 8:03 am | |
| takoder i sta je najbolje, dota npr, postaje sve bolja i bolja...cak i nakon 1,5 god igranja...ono kad igram dotu kao da igram sah... | |
|
| |
SK-Skyline Lurker
Broj postova : 27 Age : 32 Lociran/a : Split Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Warcraft 3 sri lip 20, 2007 1:40 am | |
| usput, nema stvar na ovom svitu koja mene može iznervirat više od warcrafta....! te koliko god igra bila dobra preporucam svakome da ju ne pocne igrat | |
|
| |
Nikola Innitiate
Broj postova : 51 Age : 34 Lociran/a : Sitno Gornje Registration date : 18.07.2007
| Naslov: Re: Warcraft 3 sub sij 12, 2008 2:16 am | |
| Jedna od najboljih igara ikad.Ne igram dotu.Igram na eurobattle sa humanima. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Warcraft 3 | |
| |
|
| |
| Warcraft 3 | |
|